Најновије

БРАЋА ПО ХИТЛЕРУ: Месић са Шиптарима осуо по "великој Србији"!

Бивши председник Хрватске Стипе Месић рекао је у Приштини, на скупу „Паналбанско-међубалканско-евроатлантски“, да се велика Србија више никада не може направити, додајући да и даље има људи попут „злочинца Слободана Милошевића“ који циљају на српску експанзију, алудирајући на председника Александра Вучића.
Стипе Месић

Стипе Месић

Он је рекао да је Милошевић првенствено одговоран за жртве у Хрватској, Босни и на тзв. Косову.

„Веома сам захвалан што сам овде на 25. годишњицу независности Косова… Сви смо видели како се ово дело (распад Југославије прим.аут.) завршило и са колико жртава, нажалост, има и оних који желе да учине Србију великом, али ја вам кажем - то не може да се уради. За све оне који мисле да Србија може да постане велика држава, ја вам кажем да је Србија мала земља на Балкану“, рекао је Месић.

Подсећамо, и Шиптари и Хрвати су током Другог светског рата били “најкрвавији”, најлојалнији и најпослушнији савезници Адолфа Хитлера и нацистичке Немачке која им је први пут дала “неовисност” и квази-државу која ће у историји остати записана најцрњим словима.

Савезништво Шиптара и Хрвата је управо и отпочето, устројено и створено кроз заједничку службу нацистичкој Немачкој Адолфа Хитлера и у својој историји заједничких односа не постоји ништа друго што их реално повезује.

Прочитајте ОВДЕ шта Тепићка каже о расколу у опозицији

Извор: Правда / Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА