Najnovije

BRAĆA PO HITLERU: Mesić sa Šiptarima osuo po "velikoj Srbiji"!

Bivši predsednik Hrvatske Stipe Mesić rekao je u Prištini, na skupu „Panalbansko-međubalkansko-evroatlantski“, da se velika Srbija više nikada ne može napraviti, dodajući da i dalje ima ljudi poput „zločinca Slobodana Miloševića“ koji ciljaju na srpsku ekspanziju, aludirajući na predsednika Aleksandra Vučića.
Stipe Mesić

Stipe Mesić

On je rekao da je Milošević prvenstveno odgovoran za žrtve u Hrvatskoj, Bosni i na tzv. Kosovu.

„Veoma sam zahvalan što sam ovde na 25. godišnjicu nezavisnosti Kosova… Svi smo videli kako se ovo delo (raspad Jugoslavije prim.aut.) završilo i sa koliko žrtava, nažalost, ima i onih koji žele da učine Srbiju velikom, ali ja vam kažem - to ne može da se uradi. Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, ja vam kažem da je Srbija mala zemlja na Balkanu“, rekao je Mesić.

Podsećamo, i Šiptari i Hrvati su tokom Drugog svetskog rata bili “najkrvaviji”, najlojalniji i najposlušniji saveznici Adolfa Hitlera i nacističke Nemačke koja im je prvi put dala “neovisnost” i kvazi-državu koja će u istoriji ostati zapisana najcrnjim slovima.

Savezništvo Šiptara i Hrvata je upravo i otpočeto, ustrojeno i stvoreno kroz zajedničku službu nacističkoj Nemačkoj Adolfa Hitlera i u svojoj istoriji zajedničkih odnosa ne postoji ništa drugo što ih realno povezuje.

Pročitajte OVDE šta Tepićka kaže o raskolu u opoziciji

Izvor: Pravda / Politika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA