Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ И ТО ВЕЛИКО! Одлази из Звезде, СТИЖЕ ЏАК ПАРА на Маракану

У суботу је било више емисара из Европе. Неки скаути су имали задатке да током викенда посете и терене, где играју млађе категорије, чекајући да одгледају и дерби у Купу.

На крају су добили слику за своје извештаје у којима су апострофирани учинак голмана Александра Јовановића и Омрија Глазера. Израелац се показао и у Лиги шампиона, па његови заступници већ имају разговоре са неколико екипа. Како сазнаје МаxБет Спорт представнике су имали Алавес, Мајорка, Каљари, Верона, Андерлехт, Бриж, Нант, Торино, АЗ Алкмар и три клуба из Саудијске Арабије и Емирата.

То није све. Према сазнању нашег портала, на мети се нашао и Звездина “радилица” Ин Бом Хванг.

Бетис је дошао да испрати репрезентативца Јужне Кореје, који је други дерби за редом био један од најбољих играча актуелног шампиона Србије. Огромна енергија,  велики радијус кретања и асистенције били су превага на страни домаћина. Мајсторски дриблинг и налазак Питера Олајинке код првог поготка само је додатни плус на оно што су представници шпанског клуба имали прилику да виде.

Био је Хванг играо за Рубин и Олимпијакос у фокусу још док је играо за Рубин и Олимпијакос. Тада је баш добро “загризла” Аталанта. Београдски црвено-бели су га платили пет милиона евра, као највећи трансфер у историји, али ће према актуелним ценама на тржишту моћи са зараде бар дупло, већ овог лета.
Биће понуда, ту нема дилеме, и за још неке играче из два најбоља српска клуба… Видећемо да ли ће следећа станица Ин Бом Хванга да буде Бетис.

Извор: Максбет.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА