Najnovije

IZNENAĐENJE I TO VELIKO! Odlazi iz Zvezde, STIŽE DŽAK PARA na Marakanu

U subotu je bilo više emisara iz Evrope. Neki skauti su imali zadatke da tokom vikenda posete i terene, gde igraju mlađe kategorije, čekajući da odgledaju i derbi u Kupu.

Na kraju su dobili sliku za svoje izveštaje u kojima su apostrofirani učinak golmana Aleksandra Jovanovića i Omrija Glazera. Izraelac se pokazao i u Ligi šampiona, pa njegovi zastupnici već imaju razgovore sa nekoliko ekipa. Kako saznaje MaxBet Sport predstavnike su imali Alaves, Majorka, Kaljari, Verona, Anderleht, Briž, Nant, Torino, AZ Alkmar i tri kluba iz Saudijske Arabije i Emirata.

To nije sve. Prema saznanju našeg portala, na meti se našao i Zvezdina “radilica” In Bom Hvang.

Betis je došao da isprati reprezentativca Južne Koreje, koji je drugi derbi za redom bio jedan od najboljih igrača aktuelnog šampiona Srbije. Ogromna energija,  veliki radijus kretanja i asistencije bili su prevaga na strani domaćina. Majstorski dribling i nalazak Pitera Olajinke kod prvog pogotka samo je dodatni plus na ono što su predstavnici španskog kluba imali priliku da vide.

Bio je Hvang igrao za Rubin i Olimpijakos u fokusu još dok je igrao za Rubin i Olimpijakos. Tada je baš dobro “zagrizla” Atalanta. Beogradski crveno-beli su ga platili pet miliona evra, kao najveći transfer u istoriji, ali će prema aktuelnim cenama na tržištu moći sa zarade bar duplo, već ovog leta.
Biće ponuda, tu nema dileme, i za još neke igrače iz dva najbolja srpska kluba… Videćemo da li će sledeća stanica In Bom Hvanga da bude Betis.

Izvor: Maksbet.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA