Najnovije

Toplane za sada nemaju probleme sa energentima

BEOGRAD - Sve toplane u Srbiji danas su zbog zahlađenja počele da isporučuju toplotnu energiju i da zagrevaju stanove građana, izjavio je danas Tanjugu predsednik Udruženja toplana Srbije Milovan Lečić.
Toplane greju (Foto: Jugmedia.info)

Toplane greju (Foto: Jugmedia.info)

Toplane greju negde više, negde manje, u skladu sa spoljnim temperaturama vazduha u svakom od gradova pojedinacno, rekao je Lečić. On je napomenuo da za sada nijedna toplana nema problem sa potrebnim količinama energenata, a da li će problema biti tokom ostatka grejne sezone ostaje da se vidi, jer neke toplane još pregovaraju sa snabdevačima energenata.
Pročitajte još:Vujović: Neminovno je da ćemo smanjiti plate prosvetarima i zdravstvuTeško nevreme u regionu, sela u Republici Srpskoj bez struje!
Više informacija o nabavci potrebnih količina energenata moći će da se kaže za 15 dana kada se završe ti pregovori, dodao je Lečić. Iako je grejna sezona zvanično pocela 15. oktobra, toplane do sada nisu grejale zbog izuzetno visokih spoljnih temperatura koje su u toku dana dostizale 25 stepeni Celzijusa. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA