Најновије

Топлане за сада немају проблеме са енергентима

БЕОГРАД - Све топлане у Србији данас су због захлађења почеле да испоручују топлотну енергију и да загревају станове грађана, изјавио је данас Тањугу председник Удружења топлана Србије Милован Лечић.
Топлане греју (Фото: Југмедиа.инфо)

Топлане греју (Фото: Југмедиа.инфо)

Топлане греју негде више, негде мање, у складу са спољним температурама ваздуха у сваком од градова појединацно, рекао је Лечић. Он је напоменуо да за сада ниједна топлана нема проблем са потребним количинама енергената, а да ли ће проблема бити током остатка грејне сезоне остаје да се види, јер неке топлане још преговарају са снабдевачима енергената.
Прочитајте још:Вујовић: Неминовно је да ћемо смањити плате просветарима и здравствуТешко невреме у региону, села у Републици Српској без струје!
Више информација о набавци потребних количина енергената моћи ће да се каже за 15 дана када се заврше ти преговори, додао је Лечић. Иако је грејна сезона званично поцела 15. октобра, топлане до сада нису грејале због изузетно високих спољних температура које су у току дана достизале 25 степени Целзијуса. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА