Najnovije

Vučić: Očekujem dobru posetu Rame, videćemo još za njegov miting u Preševu

Vučić je izjavio da očekuje da razgovori s albanskim kolegom Edijem Ramom u Beogradu budu dobri i korisni i ocenio da je Srbija, nakon incidenta sa zastavom velike Albanije na stadionu Partizana, svojim postupcima pokazala celom svetu da želi mir i stabilnost u regionu. Premijer Srbije je na pitanje da komentariše pisanje pojedinih medija da je Rama tražio da se održi miting ili javni skup u Preševu, rekao da baš nije sve tako pisalo i da će se tek videti šta će od svega toga biti.
Aleksandar Vučić (Foto: Sajt Vlade Srbije)

Aleksandar Vučić (Foto: Sajt Vlade Srbije)

"Mislim da sam na najbolji mogući način zaštitio nacionalne interese jasno stavljajući svima do znanja da želimo mir i stabilnost u regionu", rekao je Vučić. Razgovori s albanskim premijerom biće dobri i ići će u korist napretka i razvoja međusobnih odnosa, ponovio je Vučić i dodao da ćemo umeti da sačuvamo vitalne ekonomske interese našeg naroda. Premijer Srbije je na pitanje da komentariše pisanje pojedinih medija da je Rama tražio da se održi miting ili javni skup u Preševu, rekao da baš nije sve tako pisalo i da će se tek videti šta će od svega toga biti.
Pročitajte još:Mutna karijera Ketrin Ešton, od afera sa donacijama do visokog položaja!Bora Đorđević napustio DSS
Komentarišući da su građani Srbije u suštini nakon incidenta na stadionu reagovali dobro i razumeli sve poruke, naveo je i da je, nažalost, bilo pojedinaca koji su reagovali pogrešno. "Razlike između nas i njih, na šta sam ponosan, ogledaju se u tome što smo mi pohvatali sve napadače i na albanske i goranske poslastičarnice, i džamiju, od prvog do poslednjeg svi su pohapšeni, a oni se i dalje hvale dronovima i zastavama", poručio je Vučić. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA