Najnovije

Veliki IKT događaj u Beogradu

BEOGRAD - BVF (Belgrade Venture Forum), najveći inovacioni i investicioni forum u regionu, održaće se od 5. do 7. novembra treću godinu za redom u hotelu Metropol Palas (Metropol Palace), ovog puta pod sloganom "Inovacije za svet".
Belgrade Venture Forum (Foto: webdesignlists.com)

Belgrade Venture Forum (Foto: webdesignlists.com)

Na njemu će se pred više od 50 investitora iz celog sveta predstaviti 33 najinovativnije ideje iz 11 zemalja, izabrane među više od 130 prijavljenih. Investitori koji će doći ovim povodom u Beograd upravljaju fondovima vrednim više od milijardu evra i spremni su da ulože od 25.000 do više miliona evra po kompaniji.
Pročitajte još:Elita i pseudoelita
Skupiće se i 7 akceleratora, predstaviti svoje programe i povesti diskusiju o poslovnom modelu akceleratora i njegovim pravim dometima: Startlabs, Eleven, Lunchub, Hub:Raum, BuildIt Hardware Accelerator, Opifer i iCatapult. Na veoma jakom panelu o fondovima se očekuju objave i noviteti o fondovima koji tek treba da krenu da rade u Srbiji. Biće prisutni i EarlyBird i SpeedInvest fondovi specijalizovani za investicije u online prodaju, od koje se tek očekuje veliki rast u ovom regionu. Izvor: Pravda / startit.rs  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA