Najnovije

CECA: Ja sam srpska majka i biće po mom!

BEOGRAD - Na snimanju emisije koja je na programu u subotu u 21 čas, žiri "Pinkovih zvezda" napravio je pobunu! NJihov revolt je izazvala činjenica da su devet nikad boljih takmičara završili u baražu, a da su imali pravo samo jednog da puste u sledeći krug. Da preseče kod ove neprijatne odluke, glavnu ulogu je dobila upravo Ceca Ražnatović.
Srpska majka JuTjub skrinšot

Srpska majka JuTjub skrinšot

- Pa što meni uvek ta najgora uloga - upitala je ona Kalinića koji joj je odmah uputio odgovor: - Pa ti si srpska majka! - Ako sam srpska majka onda neka prođe troje - uzvratila je Ceca. Međutim, Milan je objasnio da su pravila takva da može samo jedan takmičar da prođe. - Pravila su tu da se krše - nije prestajala Ceca, a zatim je sa Borom u duetu zapevala pesmu "Pravila, pravila, da bi me udavila". Onda se Miroslav ponudio da on preuzme tu odgovornost i tako Cecu liši te nezahvalne uloge.
Pročitajte još:

ŠEKULARAC: I sa skoro 80 godina obožavam da gledam porniće!

(FOTO) Grudi joj ispale iz košulje ko bombe!

Međutim, Ceca je i dalje nastavila da insistira da produkcija Pinka napravi izuzetak ove subote. Šta se do kraja desilo, saznaćemo sutra uveče kada je emisija na programu. Izvor: Pulsonlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA