Najnovije

Nema osnova za osporavanje Stefanovićevog doktorata!

BEOGRAD - Komisija koju je obrazovao Univerzitet Megatrend u Beogradu jednoglasno je odlučila da nema osnova za osporavanje orginalnosti doktorske disertacije ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.
Nebojša Stefanović (foto: MUP Srbije)

Nebojša Stefanović (foto: MUP Srbije)

Senat Megatrend univerziteta obrazovao je 5. juna 2014. godine Komisiju za ocenu osnovanosti pokretanja postupka poništavanja diplome fakulteta za poslovne studije u Beogradu o stečenom zvanju doktora ekonomskih nauka, izdate na ime Nebojše Stefanovića, saopštio je Univerzitet Megatrend. - Komisija je jednoglasno Senatu Univerziteta predložila, ceneći, kako suštinske, tako i formalne elemente, da nema osnova za osporavanje orginalnosti doktorske disertacije Nebojše Stefanovića, navodi se u izveštaju Komisije koji je objavljen na veb sajtu Megatrend univerziteta. Kako se podseća, članovi Komisije bili su prof. emeritus Oskar Kovač, prof. dr Boris Krivokapić, prof. dr Nedo Danilović i doc. dr Mihajlo Rabrenović. U detaljnom izveštaju na 12 strana Komisija je analizirala postupak sticanja doktorata, konkretne primedbe oponenata doktorata Nebojše Stefanovića, naučnu i metodološku utemeljenost, sadržaj njegovog doktorata i ostale primedbe iznete u javnosti.
Pročitajte još:

Dačić: Neka dođe i Obama 16. oktobra!

Nada Bodrožić iz SNS prešla u DS

- Senat Megatrend univerziteta, na sednici održanoj 11. juna, prihvatio je zaključke Komisije i saglasio se sa stavom da je kandidat Nebojša Stefanović prijavio, izradio i javno odbranio doktorsku dicertaciju u skadu sa Zakonom i propisima Megatrend univerziteta, te da stoga nema razloga za pokretanje postupka za poništenje diplome doktora nauka, navodi se u izveštaju Komisije. Celokupan izveštaj Komisije dostupan je javnosti na sajtu Megatrend univerziteta. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA