Najnovije

Skupština Zvezde: DŽajić počasni predsednik, stadion preimenovan u "Rajko Mitić"

Na Marakani, odnosno stadionu "Rajko Mitić" kako će se od sada zvati, održava se Skupština Crvene zvezde na kojoj je doneseno nekoliko veoma bitnih odluka, a prva je ulazak tri nova člana u Pravni odbor - američke firme "Hjulit-Pakard" i "MCI" i srpska firma "Knez Petrol". Dragan DŽajić je izabran za počasnog predsednika crveno-belih.
(Foto: Mojacrvenazvezda.net)

(Foto: Mojacrvenazvezda.net)

"MSI" firma se bavi IT sektorom, kao i "Hjulit-Pakard", poštovana i poznata kompanija za štampače, ketridže i kompjutere. Donesena je odluka da će ubuduće funkciju poslovnog direktora obavljati Stefan Pantović, dok se odluka o sportskom direktoru još uvek čeka. Od 146 članova 90 je prisutno na Skupštini. Predsednik Nazdornog odbora Milan Šutić naveo je koliki su gubici u proteklih pet godina u LJutice Bogdana. "U 2010. i 2011. godini osam miliona, 2012. godine 11 miliona, dok je 2013. godine gubitak bio 2.219.000 evra. Zvezda je 2009. godine dugovala 29 miliona, a danas duguje 52 miliona evra", rekao je Šutić.
Pročitajte još:Šešelj: Nikolić je od Stanka Subotića dobio donaciju od milion evra!RADOMIR POČUČA: Nisam lud da se predam srpskom pravosuđu!
Za počasnog predsednika Zvezde imenovan je Dragan DŽajić, bivši prvi čovek crveno-belih. "Posle 52 godine u klubu, ovo je za mene izuzetno priznanje. Zahvaljujem se saigračima koji su dali predlog, posebno navijačima i svima koji su podržali ovaj predlog. Uvek sam za Zvezdu davao maksimum i ovo mi je jedno od najdražih priznanja. Ja ću sa ove pozicije nastojati da kao i do sada dostojno reprezentujem Zvezdu", rekao je DŽajić. Konačna odluka je da se stadion FK Crvene zvezde preimenuje u stadion "Rajko Mitić". Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA