Најновије

Скупштина Звезде: Џајић почасни председник, стадион преименован у "Рајко Митић"

На Маракани, односно стадиону "Рајко Митић" како ће се од сада звати, одржава се Скупштина Црвене звезде на којој је донесено неколико веома битних одлука, а прва је улазак три нова члана у Правни одбор - америчке фирме "Хјулит-Пакард" и "МЦИ" и српска фирма "Кнез Петрол". Драган Џајић је изабран за почасног председника црвено-белих.
(Фото: Mojacrvenazvezda.net)

(Фото: Mojacrvenazvezda.net)

"МСИ" фирма се бави ИТ сектором, као и "Хјулит-Пакард", поштована и позната компанија за штампаче, кетриџе и компјутере. Донесена је одлука да ће убудуће функцију пословног директора обављати Стефан Пантовић, док се одлука о спортском директору још увек чека. Од 146 чланова 90 је присутно на Скупштини. Председник Наздорног одбора Милан Шутић навео је колики су губици у протеклих пет година у Љутице Богдана. "У 2010. и 2011. години осам милиона, 2012. године 11 милиона, док је 2013. године губитак био 2.219.000 евра. Звезда је 2009. године дуговала 29 милиона, а данас дугује 52 милиона евра", рекао је Шутић.
Прочитајте још:Шешељ: Николић је од Станка Суботића добио донацију од милион евра!РАДОМИР ПОЧУЧА: Нисам луд да се предам српском правосуђу!
За почасног председника Звезде именован је Драган Џајић, бивши први човек црвено-белих. "После 52 године у клубу, ово је за мене изузетно признање. Захваљујем се саиграчима који су дали предлог, посебно навијачима и свима који су подржали овај предлог. Увек сам за Звезду давао максимум и ово ми је једно од најдражих признања. Ја ћу са ове позиције настојати да као и до сада достојно репрезентујем Звезду", рекао је Џајић. Коначна одлука је да се стадион ФК Црвене звезде преименује у стадион "Рајко Митић". Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА