Najnovije

Na Glediću kod Kraljeva proradilo klizište

KRALJEVO – Na vrhu planine Gledić kod Kraljeva danas se pojavilo klizište i postoji opasnost da se jedno domaćinstvo sruši u reku.
Foto: JuTjub

Foto: JuTjub

Kako javlja izveštač Bete, podiže se potporni zid pomoću teške mehanizacije, kako bi se sačuvalo to domaćinstvo. Na Gledićkoj reci u selu Godačica, Vojska Srbije je postavila pontonski most kako bi meštane sa desne strane reke povezala s Kraljevom.
„Na Gledićkoj reci postavljamo dva teška mosta kojima ćemo povezati 1.000 domaćinstava sa desne strane reke”, rekao je komandant Druge brigade kopnene vojske Srbije Marinko Pavlović.
U gledićkom kraju, prvi pontonski most Vojska je juče postavila u selu Ravanica. U poplavama u Kraljevu oštećeno je 12 mostova. Situacija u naselju Grdica koje je bilo najugroženije izlivanjem reke Zapadne Morave, polako se popravlja, i u toku je čišćenje domaćinstava, posle čega će Zavod za javno zdravlje obaviti dezinfekciju. Po rečima predsednika te mesne zajednice, Rada Erca, voda je uništila svo pokućstvo koje više nije za upotrebu. Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA