Najnovije

Orlovi ubedljivo protiv Egipćana

Na startu Svetskog prvenstva u Španiji Srbija nije imala težak zadatak protiv Egipta. Izabranici Aleksandra Đorđevića pobedili su "faraone" sa 85:64 (21:13, 22:19, 25:12, 17:21) i napravili odličnu uvertiru pred meč drugog kola i susret u nedelju sa Francuskom.
Foto: solecollector.com

Foto: solecollector.com

U sastavu Srbije igrali su roviti Miloš Teodosić i Nenad Krstić, sa tim da je prvopomenuti pružio značajan doprinos sa 15 poena, od čega čak četiri trojke. Uz plejmejkera CSKA najzaslužniji za trijumfalan početak "orlova" bili su Miroslav Raduljica sa 13 poena, odnosno, Nikola Kalinić i Stefan Birčević sa po 11. Doskorašnji igrač Milvokija gospodario je u prvom poluvremenu u oba reketa i ostavio Egipćane na pristojnom zaostatku, dok su bivši saigrači iz kragujevačkog Radničkog Kalinić i Birčević, uz raspoloženog Teodosića, dotukli rivala. Selektor Đorđević je pružio priliku svim igračima, uigravao taktičke varijante, ali na momente nije bio zadovoljan igrom u odbrani svojih pulena. Elgamal sa 12 i Gendi sa košem manje pravili su na momente probleme našem timu. Srbija: Teodosić 15 (4 sk, 4 as, 6-4 za tri), Simonović 4, Jović 6, Bogdanović 3, Bjelica 7 (6 sk), Marković 2 (4 as), Kalinić 11, Birčević 11 (9 sk), Krstić 5, Raduljica 13 (6 sk), Katić 4, Štimac 4.
Vesti iz rubrike:Počinje SP u Španiji, Srbija priželjkuje medaljuFudbaleri crno-belih pevali Đuriću „O, kad će plate leee…“ i „Dajte premije, dajte pare sve“.Nikolić za “Sport”: Nismo razgovarali sa Smiljanićem
Izvor: Vestionline

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA