Najnovije

RAZLJUTIO ĐETIĆE: Stiven Sigal stao na žulj Crnogorcima

Slavni glumac nakon kratkog boravka u Budvi, ubrzo je izgubio simpatije crnogorskog stanovništva. Američki glumac Stiven Sigal koji trenutno boravi u Budvi, na konferenciji za medije koju je održao u Dukljanskim vrtovima nije želeo da odgovara na pitanja o svom prijateljstvu sa Vladimirom Putinom, niti o bilo kakvim političkim temama, a domaćine je naljutio kada je arogantno objasnio da li će snimati film u Crnoj Gori.
Brzo izgubio simpatije Crnogoraca: Stiven Sigal, foto: RT

Brzo izgubio simpatije Crnogoraca: Stiven Sigal, foto: RT

Sigal je mladim glumcima poručio da prvo dobro provere da li su uopšte za taj posao, a na pitanje da li poznaje nekog svog kolegu sa Balkana je odgovrio odrečno i dodao i da nema želju da upozna nekog od njih! O svom eventualnom filmskom angažmanu u Crnoj Gori je skromno rekao: "Nikad se ne zna, možda baš proslavim ovu zemlju kao što sam proslavio mnoge druge u kojima sam boravio i snimao filmove". Podsetimo, Sigal je u Crnu Goru stigao u nedelju i nije gubio vreme, pa se iste večeri provodio sa svojim prijateljima u klubu "Paris" uz DŽenana Lončarevića. Pevač je posebno za glumca otpevao nekoliko pesama, a Sigal mu je na kraju i čestitao.
Povezano:Stiven Sigal: Srbija rađa ratnike, i ja sam jedan od njihStiven Sigal: Voleo bih da mi je Putin brat(VIDEO) Stiven Sigal o opsadi Krima: Sve su to spinovi, treba nam diplomatska diplomatika
Izvor: Alo!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA