Најновије

РАЗЉУТИО ЂЕТИЋЕ: Стивен Сигал стао на жуљ Црногорцима

Славни глумац након кратког боравка у Будви, убрзо је изгубио симпатије црногорског становништва. Амерички глумац Стивен Сигал који тренутно борави у Будви, на конференцији за медије коју је одржао у Дукљанским вртовима није желео да одговара на питања о свом пријатељству са Владимиром Путином, нити о било каквим политичким темама, а домаћине је наљутио када је арогантно објаснио да ли ће снимати филм у Црној Гори.
Брзо изгубио симпатије Црногораца: Стивен Сигал, фото: РТ

Брзо изгубио симпатије Црногораца: Стивен Сигал, фото: РТ

Сигал је младим глумцима поручио да прво добро провере да ли су уопште за тај посао, а на питање да ли познаје неког свог колегу са Балкана је одговрио одречно и додао и да нема жељу да упозна неког од њих! О свом евентуалном филмском ангажману у Црној Гори је скромно рекао: "Никад се не зна, можда баш прославим ову земљу као што сам прославио многе друге у којима сам боравио и снимао филмове". Подсетимо, Сигал је у Црну Гору стигао у недељу и није губио време, па се исте вечери проводио са својим пријатељима у клубу "Парис" уз Џенана Лончаревића. Певач је посебно за глумца отпевао неколико песама, а Сигал му је на крају и честитао.
Повезано:Стивен Сигал: Србија рађа ратнике, и ја сам један од њихСтивен Сигал: Волео бих да ми је Путин брат(ВИДЕО) Стивен Сигал о опсади Крима: Све су то спинови, треба нам дипломатска дипломатика
Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА