Najnovije

Željko Mitrović potvrdio da je pozvao Olju Bećković na televiziju Pink

BEOGRAD - Vlasnik TV Pink Željko Mitrović potvrdio je da je pozvao Olju Bećković na televiziju Pink i da joj je za emisiju "Utisak nedelje" ponudio platu od 5.000 evra, a na to i procenat od sponzora.
Hoće Utisak (Foto: Jutjub skrinšot)

Hoće Utisak (Foto: Jutjub skrinšot)

Prema izvorima Kurira, "Olja je dobila fenomenalne uslove, ali i dalje nije donela odluku". "Mitrović joj je ponudio više od 5.000 evra mesečno, rekao joj je da sama bira termin emitovanja, kao i da će imati potpuno odrešene ruke kada je reč o uređivanju i gostima", oprecizira izvor beogradskog lista.
Pročitajte još:
S druge strane, Olja Bećković nije bila dostupna za komentare. Ona je u ponedeljak isključila telefon i odbila da komunicira sa novinarima. Olja danas i sutra neće uključivati telefon. U sredu će sama reći šta ima, saznaje Kurir od njenih bliskih saradnika. Problem sa emitovanjem emisije "Utisak nedelje", prema navodima u medijima, nastao je kada je poslovodstvo B92 predložilo Bećkovićevoj da svoju emisiju sa nacionalne frekvencije prebaci na kablovski kanal B92 info, koji pokriva tek oko 60 odsto Srbije. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA