Najnovije

Naser Orić: "Dajem milion maraka onome ko dokaže da sam bio na Ceci"!

SARAJEVO - Naser Orić, nekadašnji komandant Armije Bosne i Hercegovine, uživao je u VIP loži na koncertu Svetlane Cece Ražnatović u Istočnom Sarajevu, tvrde pojedini bosanski mediji.
"Alo Ceco, ma nisam to bio ja u prvim redovima"..Foto:Thebosniantimes.com

"Alo Ceco, ma nisam to bio ja u prvim redovima"..Foto:Thebosniantimes.com

Kurir je pozvao Orića sa pitanjem kako se proveo na nastupu srpske folk dive, ali je on bio kategoričan u svojoj tvrdnji da se nije ni primakao stadionu Slavija u Lukavici, gde je Ceca pevala. Ne, nisam bio na Cecinom koncertu. Dajem milion maraka onom ko me je tamo uslikao - kaže Orić, koji je ličnost s bogatim kriminalnim dosijeom, sem toga što je poznat po svojoj ratnoj ulozi u BiH. On nam je objasnio zašto ne treba da se povezuje s koncertom Svetlane Ražnatović: - Ne sviđa mi se njena muzika, slušam samo bosanske Satelite. Volim samo naše izvorne pesme - zaključuje Naser za Kurir.
Pročitajte još:

Kurdi plaćaju po 4.000 evra za prelazak preko Crne Gore u EU!

Nevreme u Hrvatskoj: Lopatama čistili led kao da je zima

Problem je samo u tome što se ova njegova izjava ne podudara s jednom koju je, takođe za Kurir, dao u aprilu prošle godine, kad su ga dovodili u ljubavnu vezu sa srpskom pevačicom Oljom Karleušom. - Ja sam stalno na nastupima pevača i pevačica iz Srbije. Eto, vuče me neka nostalgija i volim da odem na njihove koncerte. Skoro sam video i ženu pokojnog Šijana Gocu Božinovsku. Kulturno smo se pozdravili i šta ima loše u tome?! Poznajem mnogo dobro i Oljinog muža Pecu. Ma stvarno je glupost da sam s njom u vezi - pravdao se tad bivši komandant armije BiH. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA