Najnovije

BEOGRAD: Zvone crkvena zvona, 50 uhapšenih, građani nose zastave Rusije i slike Šešelja!

Parada ponosa je krenula u svoju zvaničnu šetnju Beogradom. U trenutku kada je krenula Parada ponosa, zazvonila su zvona na Vaznesenjskoj crkvi u Admirala Geprata, iako sada nije u toku nijedno bogosluženje. Zvona i dalje zvone. U Svetogorskoj ulici grupa od oko 50 mladića uzvikuje "peder gradom neće šetati". Oni nose zastave Srbije i carske Rusije, kao i sliku lidera SRS Vojislava Šešelja. 
Policija hapsi okupljene (Foto: Tviter)

Policija hapsi okupljene (Foto: Tviter)

U samoj paradi se nalaze i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, potpredsednik Demokratske stranke Borislav Stefanović, predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ambasadori SAD, Britanije Nemačke, Švedske i Danske. Tu je i zamenica predsednika DS Gordana Čimić. Od poznatih su stigli režiseri Srđan Dragojević i Srdan Golubović. Na skup su došle i Kori Udovički i Aleksandra Joksimović. U međuvremenu je javljeno da je uhapšeno više od 50 ljudi i da je Žandarmerija pretukla brata Aleksandra Vučića. U Svetogorskoj ulici grupa od oko 50 mladića uzvikuje "peder gradom neće šetati". Oni nose zastave Srbije i carske Rusije, kao i sliku lidera SRS Vojislava Šešelja.
Pročitajte još:ŠTA NAS ČEKA NAKON PARADE? Češka- festival sadizma na ulicama, Italija- gole žene gaze ikone!Žandarmerija pretukla brata Aleksandra Vučića, prebačen na VMA!GEJ PARADA: Učesnici vređali patrijarha Irineja i vladiku Amfilohija!
Oko dvadeset protivnika Parade ponosa pokušalo je oko 12,15 sati da se , iz Knez Mihailove ulice probije ka Trgu republike, ali ih je sprečio kordon policije, pa su se razišli po okolnim ulicama. Grupa je izvikivala parole protiv Prajda, vikala i pevala. Izvor: Blic  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA