Najnovije

Napadnuta zgrada B92, sukob policije i pristalica Srpske radikalne stranke !

Grupa od 30 demonstranata napala je zgradu B92 i policiju koja je obezbeđivala prostor u Bul. Zorana Đinđića. Jedan policajac je povređen kada su ga pogodili kamenom. Po završetku Prajda došlo je do sukoba policije i grupe građana, najverovatnije pristalica SRS-a. 
Sukobi širom Beograda, uključujući i oko zgrade B92, sukobile se policija i pristalice Srpske radikalne stranke (Foto: Tviter)

Sukobi širom Beograda, uključujući i oko zgrade B92, sukobile se policija i pristalice Srpske radikalne stranke (Foto: Tviter)

Okupljeni su bacili više dimnih bombi, baklji i ostalih pirotehničkih sredstava na pripadnike policije na samom ulazu u zgradu u kojoj se nalazi B92. Oko zgrade se i dalje vidi gust dim, teško se diše, a demonstranti su se udaljili i krenuli ka Merkatoru.
Pročitajte još:RAT NA ULICAMA: Sukobi širom Beograda, policiji prećeno automatskim puškama ima i poveđenih!BEOGRAD: Zvone crkvena zvona, 50 uhapšenih, građani nose zastave Rusije i slike Šešelja!ŠTA NAS ČEKA NAKON PARADE? Češka- festival sadizma na ulicama, Italija- gole žene gaze ikone!
Sukob policije i pristalica SRS-a Po završetku Prajda došlo je do sukoba policije i grupe građana, najverovatnije pristalica SRS-a. Nekoliko desetina njih sukobili su se sa policijom ispred Hrama Svetog Save u Bulevaru oslobođenja. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA