Najnovije

Kristijan objasnio zašto je napao kraljicu silikona, a ono što je rekao o njenom psu će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Nakon velikog incidenta na “Farmi” tokom kojeg je potpuno izgubio živce i nasrnuo na Tijanu, Kristijan je sinoć objasnio zbog čega se tako ponašao.
Svađa između Kristijana i Tijane (Foto: TV Pink)

Svađa između Kristijana i Tijane (Foto: TV Pink)

– Dirnula mi je u svetinju, pominjala mi je suprugu, a to je nešto što niko ne sme da mi dira. Ona me proganja. To juče je bilo prenagljeno, nisam takav prema ženama. Tijana se nije snašla, “ima slika, nema ton”. Mnogo mi je žao što se to desilo… Znam, vi ste je doveli da mi diše za vratom i to radi ceo život. Ona je ili bolesna, ili posesivno patološki zaljubljena u mene – ispričao je Golubović koji je zatim na poseban način opisao Đuričićevu ali i njenog psa Donu. – Ja je žalim. I nju i ovog kera koji se muči ovde. Nije u redu da životinja pati s nama – rekao je Kristijan koji je dodao da ni slučajno ne može da bude blizak sa Tijanom, jer to bi, kako navodi, totalno srozalo njegovu ženu. – Ona je tražila da ja nju prijavim policiji, a ja nisam hteo da me vuče po sudovima. NJena majka mi je čak pisala eseje da ću jednom imati ćerku ili sestru pa ću videti- zaključio je Golubović.
Pročitajte još:KAKO IH OBUZDAVA: Pogledajte gole grudi silikonske kraljice! (FOTO 18+)UČESNICA „PAROVA“ U PORNO-SNIMKU: Dušica pokazala oralno umeće! (FOTO 18+)
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA