Najnovije

Vučić sa ambasadorima Kvinte

BEOGRAD – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom delegacije Evropske unije u Srbiji i zahvalio im na podršci ekonomskim reformama koje sprovodi srpska Vlada.
Premijer Srbije (Foto: JuTjub)

Premijer Srbije (Foto: JuTjub)

Na sastanku se razgovaralo o evropskim integracijama Srbije, nastavku dijaloga sa Prištinom, saradnji u regionu, zajedničkoj sednici Vlade Srbije i Veća ministara Bosne i Hercegovine, kao i jačanju ekonomskih veza između zemalja Zapadnog Balkana. Sagovornici su istakli da je ekonomska saradnja zemalja u regionu veoma važna i da će smanjiti političke tenzije, saopštila je4 vladina Kancelarija za saradnju sa medijima. „Srbija želi da unapredi svoje ekonomske odnose sa zemljama regiona”, istakao je premijer Vučić i zahvalio ambasadorima zemalja Kvinte na podršci ekonomskim reformama koje sprovodi srpska Vlada. Sastanku su prisustvovali ambasadori SAD Majkl Kirbi, Velike Britanije Denis Kif, SR Nemačke Aksel Ditman, Italije Đuzepe Manco, Francuske Kristin Moro i šef delegacije EU Majkl Devenport.
Pročitajte još:ŠUTANOVAC TUŽI GAŠIĆA: Neka pita generale na čemu spavaju!MEGA AKCIJA: Uhapšena dva najveća srpska narko-bosa!
  Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA