Najnovije

UREDNIK INFORMERA VUČIĆEVIĆ: General policije Milović mi preti batinama

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević zahvalio se danas generalu policije Rodoljubu Miloviću koji ga je u izjavi za "Kurir" nazvao budalom i posredno mu čak zapretio batinama!
Dragan J. Vučićević (Foto: Jutjub)

Dragan J. Vučićević (Foto: Jutjub)

- Milović za "Kurir" kaže da sam budala, da sve lažem i uvijeno mi preti pesnicama. I to je u redu, to više govori o njemu nego o meni... Međutim, isti taj Milović u svojoj šizofrenoj izjavi navodi da sa Aleksandrom Rodićem nikada nije bio u kabinetu kod dr Boška Đukanovića, ali odmah potom priznaje da je veliki prijatelj sa Radisavom Rajom Rodićem, osuđenim pljačkašem državnih banaka i utajivačem poreza!?! U istoj toj izjavi, general se izvinjava i "prijatelju Voji" što se, kako kaže, našao na "spisku nepoželjnih". Taj "Voja" je, da pojasnim, Vojislav Jenić, čovek osuđivan zbog trgovine narkoticima! Kao što vidimo, general baš bira društvo! - upozorava Vučićević i naglašava da je Milović, kad je već počeo da odgovara, dužan da javnosti odgovori na sva pitanja. - Dakle, general Milović bi mogao da nam kaže otkad je to on toliko veliki prijatelj sa Rodićima? Nema tome ni dve i po godine kako mi je pred više svedoka pričao da su oni, Rodići jelte, najveći kriminalci i reketaši u Srbiji kojima će, citiram, pre ili kasnije je*ati majku majčinu! Dalje, otkud i otkad se zna sa osuđivanim narko-dilerom Jenićem, kad je sa njim i kako postao prijatelj i da li je on čovek preko koga redovno šalje izvesna dokumenta i kompromitujuće snimke "istraživačkim novinarima"?! - nabraja Vučićević, koji traži od nadležnih da reaguju na prikrivenu pretnju koju mu je uputio general policije. - Kada Milović pominje pesnice i najavljuje da "zna da se brani", pa šta to jeste ako nije pretnja fizičkim napadom! To je nedopustivo! I otkud tolika nervoza ako je sve što sam rekao zaista laž?! Biće da govorim istinu i biće da je zbog objavljivanja te istine sada nastala ozbiljna panika u nekim krugovima. Molim nadležne državne organe da sve što sam rekao na TV Pink provere i da postupe po zakonu. Ako sam rekao istinu, zna se. Ako sam lagao, opet zna se - kategoričan je glavni urednik Informera.

Šta je Mijović poručio uredniku Informera

Ovo je izjava Mijovića koju je urednik Informera procenio kao pretnju. - Ne pretim nikome. Nisam šljam da se pozivam na muškost i pesnice. Ružno je to. Ali molim gospodu koja ne daju mira, molim gospodu koja 'dekriminalizuju' policiju, molim pisce PAPAJIZMA da se strpe. Šljam udara na Čoveka - i to možda jeste za oprost... nekome drugom. Meni ne. Hvala Ti "vučko" za Papaju. Ćutaće taj još malo. Šest meseci do penzije. Neka se hrane gladni nekakvim državnim udarima. Ja znam da se branim. Imam i srce i poštenje i istinu - rekao je Milović za "Kurir".
Vučićević je ranije danas najavio otvaranje afere "Infoliks" i najavio da će objaviti tajni dokument ambasade SAD koji otkrivaju kako je biznismen Miroslav Mišković upravljao Srbijom.
Pročitajte još:Vučić: Srbija u narednih pet godina ni blizu začelja Evrope
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA