Најновије

УРЕДНИК ИНФОРМЕРА ВУЧИЋЕВИЋ: Генерал полиције Миловић ми прети батинама

Главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић захвалио се данас генералу полиције Родољубу Миловићу који га је у изјави за "Курир" назвао будалом и посредно му чак запретио батинама!
Драган Ј. Вучићевић (Фото: Јутјуб)

Драган Ј. Вучићевић (Фото: Јутјуб)

- Миловић за "Курир" каже да сам будала, да све лажем и увијено ми прети песницама. И то је у реду, то више говори о њему него о мени... Међутим, исти тај Миловић у својој шизофреној изјави наводи да са Александром Родићем никада није био у кабинету код др Бошка Ђукановића, али одмах потом признаје да је велики пријатељ са Радисавом Рајом Родићем, осуђеним пљачкашем државних банака и утајивачем пореза!?! У истој тој изјави, генерал се извињава и "пријатељу Воји" што се, како каже, нашао на "списку непожељних". Тај "Воја" је, да појасним, Војислав Јенић, човек осуђиван због трговине наркотицима! Као што видимо, генерал баш бира друштво! - упозорава Вучићевић и наглашава да је Миловић, кад је већ почео да одговара, дужан да јавности одговори на сва питања. - Дакле, генерал Миловић би могао да нам каже откад је то он толико велики пријатељ са Родићима? Нема томе ни две и по године како ми је пред више сведока причао да су они, Родићи јелте, највећи криминалци и рекеташи у Србији којима ће, цитирам, пре или касније је*ати мајку мајчину! Даље, откуд и откад се зна са осуђиваним нарко-дилером Јенићем, кад је са њим и како постао пријатељ и да ли је он човек преко кога редовно шаље извесна документа и компромитујуће снимке "истраживачким новинарима"?! - набраја Вучићевић, који тражи од надлежних да реагују на прикривену претњу коју му је упутио генерал полиције. - Када Миловић помиње песнице и најављује да "зна да се брани", па шта то јесте ако није претња физичким нападом! То је недопустиво! И откуд толика нервоза ако је све што сам рекао заиста лаж?! Биће да говорим истину и биће да је због објављивања те истине сада настала озбиљна паника у неким круговима. Молим надлежне државне органе да све што сам рекао на ТВ Пинк провере и да поступе по закону. Ако сам рекао истину, зна се. Ако сам лагао, опет зна се - категоричан је главни уредник Информера.

Шта је Мијовић поручио уреднику Информера

Oво је изјава Мијовића коју је уредник Информера проценио као претњу. - Не претим никоме. Нисам шљам да се позивам на мушкост и песнице. Ружно је то. Али молим господу која не дају мира, молим господу која 'декриминализују' полицију, молим писце ПАПАЈИЗМА да се стрпе. Шљам удара на Човека - и то можда јесте за опрост... некоме другом. Мени не. Хвала Ти "вучко" за Папају. Ћутаће тај још мало. Шест месеци до пензије. Нека се хране гладни некаквим државним ударима. Ја знам да се браним. Имам и срце и поштење и истину - рекао је Миловић за "Курир".
Вучићевић је раније данас најавио отварање афере "Инфоликс" и најавио да ће објавити тајни документ амбасаде САД који откривају како је бизнисмен Мирослав Мишковић управљао Србијом.
Прочитајте још:Вучић: Србиjа у наредних пет година ни близу зачеља Eвропе
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА