Najnovije

ZAMOTALA JE STOMAK U PLASTIČNU FOLIJU: Rezultat će vas oduševiti!

Uglavnom nam teško pada odricanje od slatkiša, ali fitnes instruktorka Feliša Steks ima rešenje za sve one koje brzo žele da stanje stomak. Sve što vam je potrebno je losion od algi ili morskih trava, plastična folija i zavoj.
Izgleda šašavo, ali deluje (Foto: Jutjub)

Izgleda šašavo, ali deluje (Foto: Jutjub)

Uputstvo za upotrebu: Nanesite tanki sloj losiona na kožu, zatim zamotajte plastičnu foliju nekoliko puta oko stomaka. Pobrinite se da nije previše zategnuto, jer će vam tokom noći biti veoma neudobno. Zavojem se osigurajte da se folija ne pomera i sklizne sa stomaka. Transformacija pre i posle samo prvog nanošenja je i više nego vidljiva. Češće nanošenje će za samo nekoliko dana dovesti vas do značajne promene. U čemu je tajna? Radi se o tome da telo gubi vodu zbog visoke telesne temperature, a plastični omot potpomaže znojenje. Kao i sve, ni ovo nije dugoročno. Da bi se na duži rok oslobodili suvišnih kilograma, Feliša savetuje da se bavite sportom i zdravom ishranom. Ako uz sve to, primenti foliju, postićićete sjajne reziltate.
Pročitajte još:DOLAZI ZIMA: Ojačajte imunitet!IZAZIVA RAK: Da li treba da prestanemo da pijemo kafu?Ovo je lažna „zdrava hrana“ na koju bespotrebno bacamo novac!
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA