Najnovije

NIKOLIĆ: Ako nešto isklizne sa Kosovom, onda je sve iskliznulo, to je Milošević najbolje osetio!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da je Slobodan Milošević najbolje osetio kako izgleda kada "stvari oko Kosova i Metohije iskliznu".
Tomislav Nikolić (Foto: Sputnjik printskrin)

Tomislav Nikolić (Foto: Sputnjik printskrin)

Nikolić je u intervjuu za B92 govorio o Evropskoj uniji, odnosu sa Vučićem, Kosovu, ali i o tome kakva je njegova pozicija u pregovorima o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. On je po otvaranju poglavlja rekao da nije vreme za euforiju. - Nisam rekao da ne treba da slavimo, bi sam na slavlju koje je organizovala Vlada Srbije. Smatrao sam da treba da sve da upozorim, i pregovarače, i građane Srbije i sebe samog. Možete mnogo dobrog da uradite, a ako nešto isklizne sa Kosovom i Metohijom, a to je Slobodan Milošević najbolje osetio na sebi, onda vam je sve iskliznulo, onda vam više niko ne računa nijednu zaslugu - dodao je Nikolić. Nikolić je istakao i da je samo izneo svoj stav, pošto je u “velikoj meri isključen iz pregovora”. Nikolić o odnosu sa Vučićem: Nikada nije bilo sukoba među nama, uvek mi je ukazivao na drugu stranu - Marko Đurić je postao direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju i član Vlade u pregovorima, izveštava me o tome, ali ja više ne dajem instrukcije niti odlučujem. Ja nisam bio direktno uključen u pregovore, bilo je potrebno, kada sam bio izabran i kada smo ušli u pregovore, da se pokaže kako sam i ja iskreno za pregovore u Briselu i za razgovore sa Prištinom oko sređivanja odnosa.
Pročitajte još:KRENULA KAMPANJA: Dačić ponovo priča o Miloševiću u pozitivnom svetluDejan Lučić o uništenju Turske, Trećem svetskom ratu i lopovima u srpskoj politici (VIDEO)EU PROPADA – EVROAZIJA SVE JAČA: Lihtova u panici – ovo je poruka neoliberalnih struja!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA