Najnovije

Snup Dog investira u tehnološke startapove, ali samo ukoliko se bave marihuanom!

SAD - Poznati reper, Snup Dog, investiraće 25 miliona dolara u tehnološke startap firme, ali samo one koji se bave njemu omiljenom temom.
Snup madfakin' Dog (Foto: rapbasement.com)

Snup madfakin' Dog (Foto: rapbasement.com)

Kako javljaju svetski mediji, ovaj poznati reper će se uključiti u potragu za najboljim startap firmama u koje bi investirao novac, ali u obzir dolaze samo startap firme koje se bave marihuanom. Snup Dog želi da bude lider na polju biznisa legalne marihuane, a prema nekim procenama tržište legalne marihuane će već ove godine dostići cifru od 1.9 milijardi dolara. On veruje u procvat tehnološkog biznisa na ovom tržištu. Snup Dog je poznat po veličanju lika i dela Bob Marlija, a posebno je poznat po veličanju marihuane i upotrebe iste.
Pročitajte još:Otkrivamo vam detalje o glavnim glumcima u filmu „Pedeset nijansi – siva“
On je saopštio medijima takođe da je dobio dozvolu da koristi lik Bob Marlija na proizvodima koje će plasirati njegova nova kompanija, a reč je o prvom globalnom "marihuana" brendu. Kompanija će biti stacionirana u NJujorku i proizvodiće kreme, losione i modne proizvode pod brendom "marihuane", odnosno, brendom Bob Marlija. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA