Најновије

Снуп Дог инвестира у технолошке стартапове, али само уколико се баве марихуаном!

САД - Познати репер, Снуп Дог, инвестираће 25 милиона долара у технолошке стартап фирме, али само оне који се баве њему омиљеном темом.
Снуп мадфакин' Дог (Фото: rapbasement.com)

Снуп мадфакин' Дог (Фото: rapbasement.com)

Како јављају светски медији, овај познати репер ће се укључити у потрагу за најбољим стартап фирмама у које би инвестирао новац, али у обзир долазе само стартап фирме које се баве марихуаном. Снуп Дог жели да буде лидер на пољу бизниса легалне марихуане, а према неким проценама тржиште легалне марихуане ће већ ове године достићи цифру од 1.9 милијарди долара. Он верује у процват технолошког бизниса на овом тржишту. Снуп Дог је познат по величању лика и дела Боб Марлија, а посебно је познат по величању марихуане и употребе исте.
Прочитајте још:Откривамо вам детаље о главним глумцима у филму „Педесет нијанси – сива“
Он је саопштио медијима такође да је добио дозволу да користи лик Боб Марлија на производима које ће пласирати његова нова компанија, а реч је о првом глобалном "марихуана" бренду. Компанија ће бити стационирана у Њујорку и производиће креме, лосионе и модне производе под брендом "марихуане", односно, брендом Боб Марлија. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА