Najnovije

Osnovan Srpski otadžbinski front

BEOGRAD - Politička stranka Srpski otadžbinski front danas je i zvanično osnovana, a za predsednika te partije je izabran Siniša Kovačević.
Siniša Kovačević (Foto: JuTjub)

Siniša Kovačević (Foto: JuTjub)

Na osnivačkoj skupština u Beogradu izbrana je i četvrtina članova predsedništva i Glavnog odbora, a usvojen je statut te političke partije. Posle izbora za predsednika Kovačević je izjavio da je budućnost Srbije u poljoprivrednoj proizvodnji i podršci domaćem agraru. On se, uz oštre kritike aktuelne ali i prethodnih vlasti zbog niza neispunjenih obećanja oštro usprotivi prodaji zemlje strancima založivši se za direktnu podršku domaćim poljpoprivrednicima ali i preduzetnicima, "Niko ne govori da se Srbija treba kapsulirati...ali šta bi sve mogli domaći stočari ili preduzetnici da urade kada bi dobili po 10.000 evra za novotvoreno radno mesto", rekao je Kovačević. On, je navodeći primer Islanda pozvao vlast da "uvidi da je put u EU ćorsokak" zapitavši se šta je EU dobrog donela Grcima, Maltežanima, Špancima... Prema njegovm rečima, lični socijalni i profesionalni položaj mu nisu motiv za bavljenje politikom, ali katastrofalno stanje u svim oblastima u kojima je Srbija danas jeste.
Pročitajte još:Pogledajte Šešeljev govor u Novom Sadu (VIDEO)A SAD MALO BOGOLJUB DA HAPSI: Tadić i njegova vlada idu na saslušanje!Drašković: SPO je prvi zaorao brazdu ka Evropi, ali smo daleko danas od Evrope!
Sa osnivačke skupštine pozvani su svi koji se protive ulasku Srbije u NATO, koji su protiv Briselskog sporazuma, prodaje Telekoma i EPS-a, da se prodruže toj političkoj partiji. Kovačević, poznati dramski pisac je nekadašnji poslanik Demokratske stranke Srbije koju je napustio dok je njen lider bio Vojislav Koštunica, jer se koncepcijski razišao sa tadašnjim rukovodstvom stranke. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA