Najnovije

OPTUŽEN ZA SILOVANJE Ovom fotografijom mamio žene na seks, a kada su upalile svetlo, nastupio je šok!

Francuz je uhapšen zbog silovanja nakon što je, lažno se predstavivši, namamio žene u svoj stan na "nezaboravan seks sa muškim modelom", a zapravo je ćelav, debeo i ima 68 godina.
Tvrdio da je maneken sa reklame i one mu poverovale (Foto: Miror)

Tvrdio da je maneken sa reklame i one mu poverovale (Foto: Miror)

Muškarac (68) iz Nice u Francuskoj optužen je za silovanje žene poznate samo kao Silvia nakon što je na prevaru sa njom imao polni odnos predstavivši joj se kao mladi model, prenosi Miror. Pod pseudonimom Antoan Laroš, 68-godišnji Francuz ženi se preko inteneta predstavio kao mladi muškarac te joj obećao seks u stilu filma "50 nijansi sive". Sylvia je došla u njegov stan u Nici u Francuskoj, a muškarac je predložio da malo "začine" seks povezom preko očiju i zamračenom prostorijom. Kada je stavila povez na oči, Sylvia je legla sa muškarcem u krevet, misleći da je on mlad, zgodan, smeđe kose i plavih očiju. Šokirala se kad je nakon seksa upalila svetlo i kraj sebe ugledala starca! "Kraj mene je ležao proćelav muškarac od otprilike 65 godina, bio je naboran i imao je naočare - život mi se zgadio", izjavila je nesretnica. Kada je policiji ispričala svoju priču, saznala je da se njeno svjedočenje podudara sa izjavama još triju žena, a nakon pretresa njegovog stana, otkriveno je da je na isti način pokušao prevariti 342 žene širom Francuske! "Nije želeo da maknem povez. Kada sam počela insistirati, naljutio se. Na kraju sam videla njegove obrise u mraku. Bio je star, imao je debeo stomak i velik nos", opisala je druga žrtva. Muškarac, koji je već odslužio zatvorsku kaznu zbog poreske prevare, nakon hapšenja rekao je da su žene pristale na seks i da ne razume u čemu je problem. Smatra da su žene trebale znati da je fotografija koju im je slao sa interneta i tražiti da im pošalje vlastitu fotografiju. "Neke žene vole iznenađenja", izjavio je. NJegov advokat, Laurent Poumarede, rekao je za francuske medije da su žene "možda svesno zatvorile oči pred istinom".
Pročitajte još:Monstrum koji je rušio spomenik Srbima uhapšen zbog pljačkeAtina Ferari fotkala svoje „adute“ u krupnom kadru! (SEKSI FOTO)VEROVALI ILI NE: „Noćni vukovi“ idu u Ukrajinu!
Izvor: Danas.hr/Mirir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA