Najnovije

Stiže specijalan lek za Šešelja iz Rusije

Lider radikala Vojislav Šešelj će u toku sledeće nedelje početi da uzima lek koji mu stiže iz Rusije i koji se pokazao delotvoran u lečenju karcinoma jetre.
Šešelj (Foto: SRS)

Šešelj (Foto: SRS)

Kako pišu Naše novine, reč je o leku koji je napravljen od embriona patke, a njime su se lečili pojedini predsednici bivših sovjetskih republika. Šef tima koji je zadužen za lečenje Vojislava Šešelja, doktor Milovan Bojić potvrdio je da stiže novi lek, kao i da su on i njegov tim u stalnom kontaktu sa kolegama iz Rusije kako bi odredili kada i na koji način će predsednik SRS početi sa terapijom. - Iako je lek otkriven još krajem osamdesetih, a nakon kliničkih ispitivanja krajem devedesetih pušten u upotrebu, privilegiju da ga koriste u Sovjetskom savezu imali su retki pacijenti, uglavnom visoki državnici i političari - objasnio je Bojić. On je rekao da se kod Šešelja bolest koja je primarno bila karcinom debelog creva proširila i da su najveće i najopasnije metastaze na jetri. - Ovaj lek se pokazao vrlo delotvornim - istakao je Bojić.
Pročitajte još:DŽihadisti iz Sirije poručili: Bosanska izdajnička Vlada pripremila pokolj u SrebreniciDa li znate priču o najlepšoj grčkoj ljubavnoj pesmi: Ima veze sa Srbima (VIDEO)
Izvor: Naše novine

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA