Najnovije

Nebojša Jevrić: Oj Srbijo golema robijo

„Oj ,Srbijo, golema robijo, Sve si uža a robija duža“. Piše: Nebojša Jevrić
Nebojša Jevrić (Foto: Kurir)

Nebojša Jevrić (Foto: Kurir)

Peva srpsko roblje u kantonalnom zatvoru.O hapšenjima Srba u Republici Srpskoj se ćuti a svaki dan odvode nekog.Sve dok Srpska ne postane zatvor za sve Srbe.Nikad napad na Rusiju nije krenuo a da Balkan nije okupiran. Neće da imaju srpsku gerilu iza vrata. Takve nam i saobraćajnice prave. Kninska Krajina je morala biti očišćena od Srba da bi se napravili bezbedni putevi za liniju snadbevanja Bondstila. Linija snabdevanja Bondstila mora biti obezbeđena iz više pravaca. Milijardu evra zadužiće Crnu Goru da bi napravili puteve pored mora, južnu magistralu, koja nikom ne trebe sem Jenkijima. Gerila mora imati podršku domicilnog stanovništa. Zato prave put preko Sjenice i Petnjice. Kroz muslimanske opštine. Dobro se sećaju srpske gerile još od onog rata. Rezolucija o Srebrenici u ovom trenutku, napravljena je da bi se srušio Dejtonski sporazum. I ko zna šta su nam još smislili.
Čitajte ratne reportaže Nebojše Jevrića:RATNA REPORTAŽA: „Zen­ge” su se je­dva su­zdr­ža­va­le da ne puk­nu u smi­jehRatna reportaža: Tenk
Svi Srbi su krivi. Vodili su srpski imperijalistički rat za okupaciju Amerike. Kako severne tako i južne. Svim Srbima treba da se sudi. Krivi na sud a ostali uza zid. Dok nam dobro ne izbiju matušku Rusiju iz glave. Dok ne poruše Dejtonski sporazum. A onda će sa nama lako. „Oj ,Srbijo golema robijo, Sve si uža a robija duža“. Goli Otok za sve Srbe koji vole Ruse. Onu adu na Dunavu koja je sporna u razgraničenju između Hrvata i Srba da lepo zamenimo za Goli Otok. Pa onda svi nepodobni Srbi tamo. Kroz toplog zeca, pa u Petrovu rupu. Da vidimo ko neće da revidira stavove! Sekiraju se Englezi za šest hiljada, koliko tvrde da je stradalo muslimanskih ratnika u Srebrenici. Kakvi civili, otkud je neko u ratu mogao biti civil ako je odrastao muškarac. A briga ih za milone pobijenih muslimana u Libiji, Iraku, Iranu, Sudanu, Avganistanu. Od šezdeset sedme svakog dana negde ubijaju muslimane. Zavera ćutanja je o hapšenjima u Srpskoj. Niko te robove ne pominje. „Mila majko, kako je u Foči, Sve se suši, ispadaju oči“ Kao i svaki put kad krenu u osvajanje velikog ruskog carstva, prvi, kao predstraža pravoslavlja, stradaju Srbi. A Srbija? Dragoš Kalajić je pre dvadeset godina pisao da je Srbija predviđena za naseljavanje emigranata iz trećeg sveta. To je tek početak. Videćemo kako će biti dalje.
Pročitajte još:NEBOJŠA JEVRIĆ: Uspešna ženaNEBOJŠA JEVRIĆ: Evropa kurtizanaNebojša Jevrić: Lako je naučiti životinju
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA