Најновије

Небојша Јеврић: Ој Србијо голема робијо

„Ој ,Србијо, голема робијо, Све си ужа а робија дужа“. Пише: Небојша Јеврић
Небојша Јеврић (Фото: Курир)

Небојша Јеврић (Фото: Курир)

Пева српско робље у кантоналном затвору.О хапшењима Срба у Републици Српској се ћути а сваки дан одводе неког.Све док Српска не постане затвор за све Србе.Никад напад на Русију није кренуо а да Балкан није окупиран. Неће да имају српску герилу иза врата. Такве нам и саобраћајнице праве. Книнска Крајина је морала бити очишћена од Срба да би се направили безбедни путеви за линију снадбевања Бондстила. Линија снабдевања Бондстила мора бити обезбеђена из више праваца. Милијарду евра задужиће Црну Гору да би направили путеве поред мора, јужну магистралу, која ником не требе сем Јенкијима. Герила мора имати подршку домицилног становништа. Зато праве пут преко Сјенице и Петњице. Кроз муслиманске општине. Добро се сећају српске гериле још од оног рата. Резолуција о Сребреници у овом тренутку, направљена је да би се срушио Дејтонски споразум. И ко зна шта су нам још смислили.
Читајте ратне репортаже Небојше Јеврића:РАТНА РЕПОРТАЖА: „Зен­ге” су се је­два су­здр­жа­ва­ле да не пук­ну у сми­јехРатна репортажа: Тенк
Сви Срби су криви. Водили су српски империјалистички рат за окупацију Америке. Како северне тако и јужне. Свим Србима треба да се суди. Криви на суд а остали уза зид. Док нам добро не избију матушку Русију из главе. Док не поруше Дејтонски споразум. А онда ће са нама лако. „Ој ,Србијо голема робијо, Све си ужа а робија дужа“. Голи Оток за све Србе који воле Русе. Ону аду на Дунаву која је спорна у разграничењу између Хрвата и Срба да лепо заменимо за Голи Оток. Па онда сви неподобни Срби тамо. Кроз топлог зеца, па у Петрову рупу. Да видимо ко неће да ревидира ставове! Секирају се Енглези за шест хиљада, колико тврде да је страдало муслиманских ратника у Сребреници. Какви цивили, откуд је неко у рату могао бити цивил ако је одрастао мушкарац. А брига их за милоне побијених муслимана у Либији, Ираку, Ирану, Судану, Авганистану. Од шездесет седме сваког дана негде убијају муслимане. Завера ћутања је о хапшењима у Српској. Нико те робове не помиње. „Мила мајко, како је у Фочи, Све се суши, испадају очи“ Као и сваки пут кад крену у освајање великог руског царства, први, као предстража православља, страдају Срби. А Србија? Драгош Калајић је пре двадесет година писао да је Србија предвиђена за насељавање емиграната из трећег света. То је тек почетак. Видећемо како ће бити даље.
Прочитајте још:НЕБОЈША ЈЕВРИЋ: Успешна женаНЕБОЈША ЈЕВРИЋ: Европа куртизанаНебојша Јеврић: Лако је научити животињу
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА