Najnovije

ŠEŠELJ: Amerikanci su krenuli da menjaju vlast u Srbiji

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je gostujući u specijalnom izdanju emisije „Teška reč“ da su Amerikanci i „naprednjaci spavači“ krenuli u rušenje srpske Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića.
Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj (Foto: Jutjub)

– Ameriknci su krenuli da menjaju vlast u Srbiji… To se vidi kroz aktivnosti zapadnih službi i kroz aktivnosti zapadnog diplomatskog kora… Američki pritisak počinje da raste. Spremni su da aktiviraju svoje „spavače“ kako među opozicijom, tako i među naprednjačkim spavačima – naveo je Šešelj. Upitan na koga tačno misli, on je precizirao da govori o potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović. – Vidite, to što je ona proslavila slavu u Hajatu i što joj je gost bio Majk Kirbi, američki ambasador, dovoljno govori. Kirbi je time poslao Vučiću poruku da Zorana uživa američku zaštitu – rekao je Šešelj, ističući da su Amerikanci spremni u svakom trenutku da izazovu haos. Prema njegovim rečima, među „naprednjacima spavačima“ su i ministarka lokalne samouprave Kori Udovički, ali i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. – Kada je mene izdao, Tomislav Nikolić je spreman da izda i Vučića. Eto, vidite, u Kuriru su do juče o njemu pisali svašta, a onda su naprasno prestali. Kud ćete veći dokaz da Nikolić uživa američku podršku i zaštitu- objasnio je Šešelj. Prema njegovim rečima, američki instrumenti u Srbiji su i RTS, preko generalnog direktora Dragana Bujoševića, kao i drugi mediji i televizije. Inače, pored Šešelja, gosti u studiju TV Pink su i politički analitičar Dejan Vuk Stanković i urednik Novog Standarda Željko Cvijanović.
Pročitajte još:„Evo kako su deljene pare posle poplava u Krupnju“BRITANSKI MINISTAR: Razumemo veze Srbije i Rusije, ali vaš interes je EUPODRŽAVAJU POZIV NA USTANAK?! Zakazan protest zbog hapšenja Fajgelja
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA