Najnovije

Drinčić odlazi iz Partizana!

Dogovor je postignut - Nikola Drinčić (30) posle jedne i po sezone napušta Partizan i prelazi u Makabi iz Haife, gde će mu klupski drug biti golman Vladimir Stojković.
Nikola Drinčić je postigao najlepši gol na utakmici (Foto: Partizan.rs)

Nikola Drinčić je postigao najlepši gol na utakmici (Foto: Partizan.rs)

Vest o odlasku Drinčića, prvo na lekarske preglede, tokom iduće sedmice, a zatim i potpisivanje ugovora, potvrdio je na svom sajtu petoplasirani klub izraelskog prvenstva. Jedan od najboljih i najiskusnijih fudbalera srpskog prvaka pronašao je novi inostrani angažman i to u Izraelu. Ostaje da se vidi koliko će crno-beli inkasirati na ime obeštećenja (mediji spekulišu iznosom od 300.000 evra) i, naravno, ko će zauzeti mesto reprezentativca Crne Gore u veznom redu, s obzirom na to da je minule sezone odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima za crno-bele. Navijačima će posebno ostati u sećanju po golovima za pobede u "večitim derbijima" (2:1 u aprilu, odnosno 1:0 u oktobru 2014). Partizanu sredinom jula predstoji start u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a za sada se kao "gotova stvar" vodi samo dolazak Nikole Trujića iz Napretka.
Pročitajte još:Blejzer priznao da je FIFA primala mito
Drinčić je prve seniorske korake načinio upravo u Partizanu, na pozajmicu je igrao za Spartak i Budućnost iz Banatskog Dvora, potom se otisnuo u "pečalbu" i bio član turskog Gacijantepa i ruskih timova Amkara, moskovskog Spartaka i Krasnodara. Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA