Najnovije

PROZIVKE ZA ZVEZDU IZ ZAGREBA: Mamić tvrdi da bi rezervisti bili pojačanja za crveno-bele

Sportski direktor i trener Dinama iz Zagreba, Zoran Mamić, uveren je da njegov klub svetlosnu godinu iznad Crvene zvezde.
Ibanjez (Foto: GNK Dinamo)

Ibanjez (Foto: GNK Dinamo)

Kao što je dobro poznato, srpski klub je nedavno angažovao bivšeg igrača Dinama iz Zagreba, Luisa Ibanjeza. Argentinac je proveo punih sedam godina u zagrebačkom velikanu, bivšem članu nekadašnje jugoslovenske “velike četvorke”, ali po odlasku iz kluba, nije uspevao da napravi većih rezultata. Pregovarčke sposobnosti predsednika Dinama Zdravka Mamića svima u regionu su dobro poznate, a za Ibanjeza je svojevremeno kružio trač, pa se govorilo da “njega čak ni Mamić ne može da proda”. Ipak, u crveno-belom klubu je dočekan kao veliko pojačanje, a rođeni, mlađi brat Zdravka Mamaića, Zoran Mamić, da bi status ogromnog pojačanja u Zvezdi imali svi rezervisti “Modrih“. - Dinamo je apsolutno iznad svih u regionu, doista smo dominantni. Svaki od naših rezervnih igrača bio bi, recimo, pojačanje za Crvenu zvezdu – istakao je Zoran Mamić, bivši igrač nekoliko bundesligaških klubova, prenosi 24 sata, prenosi Goal.com. Ova izjava, bez dileme, neće biti bliska srcu prosečnog navijača Crvene zvezde.
Pročitajte još:Zanimljivi izbori: Kardif domaćin finala Lige šampiona 2017. godine, Superkup u SkopljuKO VLADA BEOGRADOM: Koliko je ova navijačka mapa tačna? (FOTO)
Izvor: Hotsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA