Најновије

ПРОЗИВКЕ ЗА ЗВЕЗДУ ИЗ ЗАГРЕБА: Мамић тврди да би резервисти били појачања за црвено-беле

Спортски директор и тренер Динама из Загреба, Зоран Мамић, уверен је да његов клуб светлосну годину изнад Црвене звезде.
Ибањез (Фото: ГНК Динамо)

Ибањез (Фото: ГНК Динамо)

Као што је добро познато, српски клуб је недавно ангажовао бившег играча Динама из Загреба, Луиса Ибањеза. Аргентинац је провео пуних седам година у загребачком великану, бившем члану некадашње југословенске “велике четворке”, али по одласку из клуба, није успевао да направи већих резултата. Преговарчке способности председника Динама Здравка Мамића свима у региону су добро познате, а за Ибањеза је својевремено кружио трач, па се говорило да “њега чак ни Мамић не може да прода”. Ипак, у црвено-белом клубу је дочекан као велико појачање, а рођени, млађи брат Здравка Мамаића, Зоран Мамић, да би статус огромног појачања у Звезди имали сви резервисти “Модрих“. - Динамо је апсолутно изнад свих у региону, доиста смо доминантни. Сваки од наших резервних играча био би, рецимо, појачање за Црвену звезду – истакао је Зоран Мамић, бивши играч неколико бундеслигашких клубова, преноси 24 сата, преноси Goal.com. Ова изјава, без дилеме, неће бити блиска срцу просечног навијача Црвене звезде.
Прочитајте још:Занимљиви избори: Кардиф домаћин финала Лиге шампиона 2017. године, Суперкуп у СкопљуКО ВЛАДА БЕОГРАДОМ: Колико је ова навијачка мапа тачна? (ФОТО)
Извор: Hotsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА