Najnovije

VEŠTAČENJE POKAZALO: Loto kuglica broj 21 bila oštećena!

Policija je u okviru istrage povodom sumnjivog Loto izvlačenja u 59. kolu ove igre na sreću Državne lutrije Srbije, veštačenjem utvrdila da je sporna kuglica sa brojem 21 bila mehanički oštećenja.
Loto (Foto: JuTjub)

Loto (Foto: JuTjub)

Kako prenosi Informer, policijskim veštačenjem je ustanovljeno da sporna kuglica nije oštećena u bubnju, a trenutno se ispituje na koji način je nastalo oštećenje i da li je to neko namerno učinio. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da je policija na osnovu zahteva nadležnog tužilaštva već saslušala šest osoba povodom sumnji u regularnost loto izvlačenja, najavivši veštačenje kuglica koje se koriste u toj igri na sreću. Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović podneo je juče neopozivu ostavku na tu funkciju iz moralnih razloga. Podsetimo, skandal nezapamćen u istoriji lutrije desio se u utorak uveče tokom direktnog TV prenosa izvlačenja dobitne "loto" kombinacije. Naime, broj 21 objavljen je na ekranu kao izvučen skoro minut pre nego što je "ispao" iz bubnja!?!
Pročitajte još:IMPOZANTNA BROJKA: Preko 100.000 migranata od početka godine ušlo iz Srbije u Mađarsku!Biserko preterala, istoričari zgroženiLOTO KRIJE OD GRAĐANA ŠTA SE DESILO? Pukao i sajt Državne lutrije Srbije! (FOTO)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA