Najnovije

Počinju borbe za Trofej Beograda

BEOGRAD - Posle dobre igre i pobede nad evropskim prvacima Francuskom, u našoj reprezentaciji, koja je sinoć održala trening u „Kombank areni", vlada dobra atmosfera. Selektor Aleksandar Đorđević izrazio je raspoloženje cele ekipe.
Srbi vole košarku! (Foto: JuTjub)

Srbi vole košarku! (Foto: JuTjub)

"Radujemo se novim utakmicama pred našim navijačima, što određuje i vrstu ciljeva. Iako nam to nije u prvom planu, želimo da još jednom osvojimo pehar na Trofeju Beograda," naglasio je selektor. Zdravstveni bilten tima je odličan, a posle desetak dana pauze kapiten Miloš Teodosić i Zoran Erceg priključili su se timu, dok Dragan Milosavljević i dalje trenira individualno. Trofej Beograda je prilika i za sve četiri reprezentacije učesnice da dodatno pripreme i uigraju svoje selekcije. Kina i Venecuela se pripremaju za kontinentalne šampionate na kojima se overavaju olimpijske vize, a selektor je pružio podršku Ruskoj Federaciji, koja se našla pod suspenzijom Fibe i zabranom igranja reprezentacije na Evropskom prvenstvu, koja je posle nekoliko dana povučena.
Pročitajte još:Milinković: Ovakve greške u Evropi ne smemo da pravimoVojvodina igra evropski
"Bili smo u sličnoj situaciji pre 23 godine kada smo ispaštali zbog stvari koje nemaju veze sa sportom i zbog toga propustili tri velika takmičenja. Zato smo uz našu rusku braću," podvukao je Aleksandar Đorđević. Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA