Najnovije

Vujošević: Ako SNS treba da dođe u Partizan ja ga napuštam

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da je spreman da napusti crno-bele, ako neko obeća da će taj odlazak da donese sponzore klubu iz Humske. "Ako je potrebno da SNS dođe u Partizan, ja sam spreman da odem. Tvrdim da čak i kada bih otišao iz Partizana nikakva situacija se ne bi promenila po pitanju sponzora", rekao je Vujošević.
Duško Vujošević (Foto: Cdm.me)

Duško Vujošević (Foto: Cdm.me)

Na početku priprema crno-belih u hali Pionir pojavili su se Milenko Tepić, Petar Aranitović, Vanja Marinković, Mihajlo Andrić, Janis Kuzeloglu, Miloš Glišić, Božo Đumić i Miloš Koprivica, dok je Edo Murić bio odsutan zbog oporavka nakon operacije ramena. Od 18. do 20. septembra Partizan će učestvovati na turniru u Bratislavi gde će mu rivali biti solunski PAOK, zagrebačka Cibona i domaći Inter. Nakon toga odigraće revijalnu utakmicu sa Panatinaikosom u Atini, dok će 25. septembra biti gosti na turniru u Nantu, koji organizuje Toni Parker. Klub su napustili kapiten Dragan Milosavljević, Milan Mačvan, Aleksandar Pavlović, Nikola Milutinov, Boris Dalo, Andreja Milutinović i Nemanja Bezbradica. Partizan novu sezonu počinje 1. ili 2. oktobra na gostovanju protiv Metalca iz Valjeva.
Pročitajte još:SAMO JE NEBO GRANICA: Đoković i pored poraza u finalu Rodžers kupa uvećao prednost na ATP listi!ORLOVI UBEDLJIVI: Ubedljivom pobedom protiv Rusije do Trofeja Beograda (VIDEO)
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA