Najnovije

Simonović: Grupa je ekstremno teška

POSLE osvojenog "Trofeja Beograda" i dva slobodna dana, košarkaši Srbije od danas su ponovo na pripremnom režimu za septembarsko Evropsko prvenstvo. Svojim navijačima predstavili su se na impresivan način, ubedljivim pobedama protiv Francuske, Kine i Rusije, ujedno promovisali dilemu da li je naš nacionalni tim zaista toliko moćan ili je kvalitet rivala dao varljivu sliku.
Marko Simonović(Foto: Moja Crvena Zvezda)

Marko Simonović(Foto: Moja Crvena Zvezda)

"To su ekipe za respekt, Rusija je veoma ozbiljna, a Francuska možda i glavni favorit za zlatnu medalju. Imamo kvalitet, prošlog leta smo pokazali da možemo da stignemo daleko, sada su nam se priključile neke novajlije i odmah se uklopile u sistem. Naravno, možemo i moramo još bolje u odnosu na ono što smo prikazali u ta tri meča", rekao je Marko Simonović, a zatim dodao: "To prvenstvo je promenilo naše razmišljanje, mnogi igrači imali su posle njega sjajne klupske sezone. Sada se sve to dalje razrađuje i nadograđuje, a nema dileme da je neophodno da još podignemo nivo igre za ono što nas čeka na EP. Grupa je ekstremno teška, moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni, jer se takmičenje bliži. Rivali su toliko dobri da će rezultati zavisiti od raspoloženja tog dana, od toga kako ste se oporavili od prethodne utakmice. Prvi cilj je da prođemo grupu, a ne sumnjam da će Sale Đorđević sa stručnim štabom, kao i prošle godine, tempirati formu tako da budemo najbolji kada je najvažnije", rekao je reprezentativac Srbije, Marko Simonović.
Pročitajte još:SA IGRAČEM MANJE: Partizan se sa minimalnim porazom vraća iz Belorusije (VIDEO)Evo zašto RTS ne prenosi utakmicu u kojoj se Partizan bori za Ligu šampiona
Izvor: Novosti  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA