Najnovije

STRAŠNO: Cipras doživeo nervni slom - primljen u bolnicu zbog napada panike!

ATINA - Grčki premijer, Aleksis Cipras, ovih dana doživljava teške trenutke, a kako piše bugarski list "Bugarske Novine", primljen je u bolnicu zbog paničnog napada i nervnog rastrojstva.
Cipras - puko! (Foto: JuTjub)

Cipras - puko! (Foto: JuTjub)

Naime, premijer prolazi kroz borbu u parlamentu i u sopstvenoj stranci, a sve to uz ogroman pritisak međunarodne zajednice. Prema izvorima iz vrha partije "Siriza", Ciprasu je teško pao raskol u ovoj partiji, jer je od strane 29 poslanika optužen za izdaju predizbornih obećanja. Bugarski list navodi da u vrhu stranke smatraju da je Cipras teško nervno rastrojen, da mu je zdravlje ugroženo i da je doživeo blaži nervni slom. Pritisak na Ciprasa je ogroman i napadi su sve žešći, pa je tako bivši ministar energetike, Panajotis Lafazanis, izjavio da "Grčka više nije demokratska zemlja, nego je pod diktaturom evra". Cipras je pozivao na prekid raskola i dualizma u partiji, navode mediji, a za septembar je zakazan i kongres ove partije. Do 20. avgusta Grčka treba da isplati evropskim kreditorima 3 milijarde evra, a dogovoreno je da se posle toga organizuje kongres "Sirize" na kojem bi partija odredila i definisala buduće delovanje.
Pročitajte još:KAKO JE OTIŠLA I DA LI ĆE SE VRATITI: Ovo je istina o američkom preuzimanju Aljaske!Bajden protiv Klintonove: Ulazi u predsedničku trku!?
Izvor: Pravda    

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA