Najnovije

Zagorčić: Dođite na stadion i pomozite nam da napravimo čudo

Pred revanš susret plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope Vojvodina – Viktorija Plzenj, koji se u četvrtak od 20.30 časova igra na stadionu „Karađorđe“, na konferenciji za medije pojavili su se kapiten tima Nino Pekarić i trener novosadske stare dame Zlatomir Zagorčić.
Vojvodina (Foto: JuTjub)

Vojvodina (Foto: JuTjub)

Zlatomir Zagorčić poziva navijače da u što većem broju dođu i pomognu klubu. "U četvrtak je pred nama novo iskustvo i siguran sam da smo spremni da pokušamo da uradimo ono što od nas retko ko očekuje i napravimo rezultatsko čudo. Biće to teško izvesti, ali ne i neizvodljivo. Potrebna nam je i pomoć navijača s tribina, jer sam siguran da su je ovi momci koji sada nose dres Vojvodine zaslužili. Igraju i igrace moderan i atraktivan fudbal i zato verujem da će tribine stadiona „Karađorđe“ ponovo biti ispunjene i da ćemo s njih dobiti dodatni stimulans", kaže Zagorčić. Kapiten Nino Pekarić kratko se nadovezao na reči trenera. "Prednost Viktorije jeste velika, ali nije nedostižna. Pred nama je težak posao, ali se nećemo predavati i pokušaćemo da uradimo sve što je u našoj moći da nadoknadimo prednost gostiju, odnosno da ostvarimo istorijski rezultat", rekao je kapiten crveno-belih.
Pročitajte još:Vučelić: Ponudiću Živkoviću ugovor od milion evra po sezoni da bi ostao u Partizanu!Milinković: Želimo crno-belu noć
Izvor: Utakmica.rs  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA