Најновије

Загорчић: Дођите на стадион и помозите нам да направимо чудо

Пред реванш сусрет плеј-офа за пласман у групну фазу Лиге Европе Војводина – Викторија Плзењ, који се у четвртак од 20.30 часова игра на стадиону „Карађорђе“, на конференцији за медије појавили су се капитен тима Нино Пекарић и тренер новосадске старе даме Златомир Загорчић.
Војводина (Фото: ЈуТјуб)

Војводина (Фото: ЈуТјуб)

Златомир Загорчић позива навијаче да у што већем броју дођу и помогну клубу. "У четвртак је пред нама ново искуство и сигуран сам да смо спремни да покушамо да урадимо оно што од нас ретко ко очекује и направимо резултатско чудо. Биће то тешко извести, али не и неизводљиво. Потребна нам је и помоћ навијача с трибина, јер сам сигуран да су је ови момци који сада носе дрес Војводине заслужили. Играју и играце модеран и атрактиван фудбал и зато верујем да ће трибине стадиона „Карађорђе“ поново бити испуњене и да ћемо с њих добити додатни стимуланс", каже Загорчић. Капитен Нино Пекарић кратко се надовезао на речи тренера. "Предност Викторије јесте велика, али није недостижна. Пред нама је тежак посао, али се нећемо предавати и покушаћемо да урадимо све што је у нашој моћи да надокнадимо предност гостију, односно да остваримо историјски резултат", рекао је капитен црвено-белих.
Прочитајте још:Вучелић: Понудићу Живковићу уговор од милион евра по сезони да би остао у Партизану!Милинковић: Желимо црно-белу ноћ
Извор: Утакмица.рс  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА