Najnovije

Svedočio Sorajin drug: Stanija me je oralno zadovoljavala u toaletu

Stanija Dobrojević je juče prisustvovala sudskom procesu protiv Soraje Vučelić. Stanija je podnela tužbu protiv Soraje za povredu časti i ugleda.
Stanija (Foto: Instagram)

Stanija (Foto: Instagram)

Osim toga, Soraja je tvrdila da zna ljude koji su je iznajmljivali za 500 evra. Glavni svedok Matija Jelinović nije se pojavio na sudu, ali je u svojoj pisanoj izjavi, overenoj u sudu, potvrdio navode koje je Soraja iznela u javnost. "Istina je ono što sam rekao. Soraja je moja drugarica i samo sam rekao ono što se desilo", stoji u pisanoj izjavi Jelinovića. S druge strane, Dobrojevićeva uprkos izjavi svedoka poriče da je u toaletu jedne diskoteke oralno zadovoljavala Matiju. "Taj dečko se nije pojavio, pa je novčano kažnjen. Soraja nije imala potrebu da dolazi, a ja sam dala izjavu. Sigurna sam da ću dobiti ovaj spor. Oni su krivi jer nemaju dokaz, nek daju snimak, pa da vidimo! Taj dečko se i danas nije pojavio zato što je kukavica", rekla je starleta nakon izlaska sa suđenja.
Pročitajte još:Novi incident u „Parovima“: Ekrem nasrnuo na BrendonaNasilje u „Parovima“: Mira Škorić izbačena iz vile zbog fizičkog nasrtaja (VIDEO)
Izvor: Kurir        

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA