Najnovije

SEKS U DOMAĆIM RIJALITIJIMA: Oni se nisu stideli pred kamerama! (VIDEO 18+)

Svađe svakako doprinose gledanosti rijalitijma kod nas. Međutim, postoji nešto što beleži daleko bolje rezultate. To je naravno seks. Pojedini učesnici ovakvih formata kod nas nisu imali problem da vode ljubav pred kamerama. Podsetimo se nekih koji su takođe bili slobodni poput Ermina Mujakovića i Stefane Banić.
Pao prvi seks u Velikom bratu (Foto: Jutjub)

Pao prvi seks u Velikom bratu (Foto: Jutjub)

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić su imali seks u četvrtoj sezoni „Farme“. I to više puta pred kamerama. Čak su jednom prilikom razvalili krevet tokom akcije. Oni su se posle rijalitija venčali, ali se njihov brak neslavno zavržio i to uz teške uvrede koje su potom usledile. Jelena Golubović i Čupo Kalač su imali seks u petoj sezoni "Farme". Zbog ovoga glumicu često prozivaju da je "štalarka", baš zbog seksa u štali. Među prvima koji su imali seks u srpskim rijaliti emisijama jesu Ena Popov i Marko Miljković i to u kući "Velikog brata" i tada kao anomine ličnosti. Seks između Marijane Čavrljak i Nikole Nemešovića Nemeša je obeležio jednu od prethodnih sezona "Velikog brata". Oni su više puta imali akciju i spavaćoj sobi. Najslobodniji dosad bili su Ružica Veljković i Filip Đukić. Oni su na "Parovima" vodili ljubav pred ostalim učesnicima ovog šoua u prošloj sezoni.
Ruzicin obecani sex bez pokrivaca se upravo dogodio, ostali su gledali u soku(Tijana, Gasttoz, Amy i Mimi) I na kraju aplaudirali Posted by Parovi - Tv Happy on ponedeljak 1. jun 2015.
Podsetimo se i akcije Ervina i Stefane u "Velikom bratu". Necenzurisani snimak seksa Ervina i Stefane možete pogledati OVDE. Naravno ovu su oni koje je zabeležila kamera. Pojedini učesnici su se potrudili da svoj seks sakriju od gledalaca, pa su to obavljali u kupatilu ili na drugim mestima gde kamere ne snimaju.
Pročitajte još:NJena ćerka je prva raširila noge u Velikom bratu: Evo šta kaže Stefanina majka o ponašanju ćerkeNAJBOLJE OD NAJBOLJEG: One su u Top 10 Plejbojevih zečica! (VIDEO)Kristijan brani Staniju: Svi ste vi ovde nekome pu*ili!
Izvor: pulsonline.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA