Najnovije

Srpski dobrovoljac u Novorusiji na Božić krstio troje dece (FOTO)

Srpski dobrovoljac u Novorusiji, snajperista Dejan Berić bio je kum na krštenju torije male dece iz doma za nezbrinutu decu u koji on često nosi humanitarnu pomoć. Nakon božićne službe u crkvi u Starobeševu, gde se dom i nalazi, obavljeno je krštenje.
Na krštenju dece bio je prisutan i Srbin sa američkim državljanstvom Zak Novak koji je sve zabeležio fotoaparatom. – Dragi prijatelji, želim vam da provedete u sreći, zdravlju i veselju ovaj sveti praznik, Meni je juče bio jedan od najlepših dana od kad sam došao na Donbas. Pre jedno dve nedelje majka iz dečijeg doma me je zamolila da budem kum za troje dece. I ovde je to velika čast i velika odgovornost – napisao je Berić na svom Fejsbuku. Svi troje dece koje je Berić krstio su iz jedne porodice, roditelji su im bili alkoholičari i deca su predata dečijem domu. U međuvremenu ih je preuzela hraniteljska porodica gde su i danas. Predivnu rusku pesmu o patnjama Srba koja je nastala u Prvom svetskom ratu možete čuti OVDE.
Pročitajte još:GADAFI JE LEPO UPOZORIO SVET: Obistinila se predviđanja libijskog vođe!Likvidiran vođa velike terorističke grupacije Ahrar aš-Šam (FOTO 18+)RUSKI UDARAC: Palmira pred oslobađanjem od džihadista
Izvor: Oslobođenje

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA