Најновије

Српски добровољац у Новорусији на Божић крстио троје деце (ФОТО)

Српски добровољац у Новорусији, снајпериста Дејан Берић био је кум на крштењу торије мале деце из дома за незбринуту децу у који он често носи хуманитарну помоћ. Након божићне службе у цркви у Старобешеву, где се дом и налази, обављено је крштење.
На крштењу деце био је присутан и Србин са америчким држављанством Зак Новак који је све забележио фотоапаратом. – Драги пријатељи, желим вам да проведете у срећи, здрављу и весељу овај свети празник, Мени је јуче био један од најлепших дана од кад сам дошао на Донбас. Пре једно две недеље мајка из дечијег дома ме је замолила да будем кум за троје деце. И овде је то велика част и велика одговорност – написао је Берић на свом Фејсбуку. Сви троје деце које је Берић крстио су из једне породице, родитељи су им били алкохоличари и деца су предата дечијем дому. У међувремену их је преузела хранитељска породица где су и данас. Предивну руску песму о патњама Срба која је настала у Првом светском рату можете чути ОВДЕ.
Прочитајте још:ГАДАФИ ЈЕ ЛЕПО УПОЗОРИО СВЕТ: Обистинила се предвиђања либијског вође!Ликвидиран вођа велике терористичке групације Ахрар аш-Шам (ФОТО 18+)РУСКИ УДАРАЦ: Палмира пред ослобађањем од џихадиста
Извор: Ослобођeње

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА