Najnovije

Gojković: LJajić ili Dačić da budu predsednici Skupštine!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je, osim nedoličnog ponašanja poslanika opozicije, pogodilo i ponašanje poslanika koji čine većinu u parlamentu, a koje, kako je rekla, nije pogodilo njeno nerviranje i pokušaji.

Maja Gojković (Foto: Jutjub)

Gojković je na tv Pink rekla da je pomislila da bi njen posao možda mogao da radi neki koalicioni partner, koji bi mogao da uspostavi red.
„Možda bih ja bila dobra ministarka, a, ne znam, Rasim LJajić ili Ivica Dačić dobri predsednici Skupštine”, rekla je Gojković.
Ona je ponovila da se neće povući pred nasiljem i prostaklukom, ali da njen proces razmišljanja još nije prestao.
„Zavisi kako danas bude izgledala atmosfera, tako ću i ja reagovati”, rekla je Gojković.
Predsednica Skupštine Srbije ocenila je da krajnji cilj ponašanja opozicionih poslanika nije ona, niti parlament, već pokušaj destabilizacije Srbije.
„Ubeđena sam da to nije tako spontano kao što izgleda gledaocima, već da poslanici iz pojedinih opozicionih stranaka žele da negiraju sve ono dobro što se desilo danas u Srbiji”, rekla je Gojković.
Kako je istakla danas je Srbija jedina politički i ekonomski stabilna država u regionu, dok poslanici obozicije pokušavaju da obesmisle Parlament, svaku instituciju u državi i naprave haos.
„Ako bi došlo do neke velike tuče i nemilih događaja u Parlamentu, ko zna kako bi se to reflektovalo na ulici”, zaključila je Gojković.  Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA