Najnovije

ANI DRAŽI RODŽER OD NOVAKA: Kada bih mogla da biram partnera za dubl, bio bi to Federer!

Srpska teniserka i buduća nemačka snajka Ana Ivanović ne samo što nema vremena da igra za Fed kup reprezentaciju naše zemlje, nego bi, kad mogla da bira partnera za dubl, pre izabrala Rodžera Federera nego Novaka Đokovića.
Ana Ivanović (Foto: Jutjub)

Ana Ivanović (Foto: Jutjub)

Na pitanje u intervjuu za "Sportsnet Kanada", koga bi izabrala kao dubl partnera, bilo aktivnog ili bivšeg tenisera, Ana Ivanović se odlučila za - Rodžera Federera! - Rodžer je jedan od najboljih igrača svih vremena, ako ne i najbolji. Kao i svi ostali, oduševljena sam njegovim prelepim stilom igre, a uz to je i divna osoba, pa bi mi bila velika čast kada bih mogla da igram dubl s njim - rekla je Ana Ivanvović. Ona je rekla i da je svesna gde je grešila prethodnih godina, zbog čega je odletela sa teniskog vrha, kojem je jedno vreme pripadala. - Imala sam tako veliku želju da se vratim u vrh, da sam možda žurila u nekim stvarima, ne shvatajući da je to proces. Promenila sam mnogo toga umesto da verujem u stvari koje su me dovele na prvo mesto. I što ste dalje od vrha, to vam više opada samopouzdanje - objasnila je Ana Ivanović.
Pročitajte još:PA ONI SU ŠOU: Hrvati traže da Zvezdu izbace iz Evrolige i da Đokovića kazni ATP!Novak je do ove pesme ćutao, a onda je u Pioniru zagrmeo Vidovdan! (VIDEO)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA